AIDA 3.3 BIO Antico Molino Rosso 1 kg
Najlacnejšie ponuky (1)
Popis produktu
Parametre produktu
Recenzie
Parametre produktu
Popis produktu
AIDA 2.0 je špeciálne určená na prípravu pravej talianskej pizze. AIDA 2.0 je polozrnná múka typu 1 mletá na kamennom mlyne pri 80 ot/min, takže múka nepresiahne teplotu 45°C. Aká je to polozrnná múka typ 1?Polozrnná múka typ 1 sa vyznačuje spracovateľnosťou ako hladká múka, ale výživovými vlastnosťami podobnými celozrnnej múke. Múka sa vyrába mletím celého zrna (vrátane otrúb a klíčka) na kamennom mlyne pri pomalých otáčkach. Následne sa múka preosieva a oddeľujú sa najväčšie granule. Napriek tomu, múka obsahuje väčšinu častí otrúb (vláknitých zložiek) a celý klíčok, čo sú vlastne najvýživnejšie časti zrna. Takže polozrnná múka typu 1 obsahuje celý klíčok, presne tak ako celozrnná múka.Aby sa zabezpečila maximálna kvalita, tak každá fáza výberu a čistenia obilnín podlieha prísnej kontrole. Obilie sa mechanicky čistí a zomletú múku kontrolujú odstraňovače kameňa a 2 optické triediče, to všetko pre maximálnu kvalitu. Navyše každá šarža múky sa testuje z pohľadu chemických a makrobiologických ukazovateľov. Proces mletia na kamennom mlyne prebieha pomaly pri 80 ot/min, takže múka nepresiahne teplotu 45°C. Múka si zachová všetky organoleptické vlastnosti čerstvej múky a všetky živiny, ktoré sa nachádzajú v klíčku.Biologické celozrnné múky pochádzajú z mletia celých zŕn, ktoré neboli ošetrené syntetickými pesticídmi a sú pre náš organizmus veľmi dôležité ako zdroj vlákniny (otrúb). Ak si vyberiete celozrnnú múku, tak odporúčame len takú, ktorá pochádza z ekologického poľnohospodárstva.Recept na pizzu z múky AIDAIngrediencie: 500g AIDA 2.0, 300ml vody, 10g soli, 2 lyžičky olivového olejaPostup: Spojíme múku, vlažnú vodu a soľ, ktoré necháme vymiesiť 4-5 min. Zakryjeme a necháme odpočívať 10min. Pridáme olivový olej a pokračujeme v miesení cesta, kým nebude cesto hladké a dobre vypracované. Necháme nakysnúť na 2 násobok objemu (2-3hod). Cesto rozdelíme na 3 kusy o hmotnosti cca. 270g a necháme znovu nakysnúť na 2 násobok. Rúru zohrejeme na 250°C. Na plech dáme papier na pečenie, vyformujeme tvar pizze a pečieme 13 min – z toho prvých 8 min. pečieme pizzu len s pasírovanými paradajkami, potom pizzu ochutíme a pečieme ďalších 5 min.Zloženie: pšeničná múka polozrnná typ 1*, sušené pasta madre pšeničné* (1%) (s droždím ako štartér) *=BIOAlergény: Obsahuje lepok. Môže obsahovať stopy sóje a sezamu.Technické údaje: polozrnná typ 1, W 200/220, P/L 0,53 - 0,55Hmotnosť: 1kgKrajina pôvodu: TalianskoSkladovanie: Skladovať v suchom a chladnom mieste (do 24°C).Testovanie kvality múky: Každá šarža je dôkladne testovaná chemicky, makrobiologicky a pod.TIP. Túto múku testuje pre vás Petronela z kvásky jednej plavovlásky - objavte unikátne recepty.“Za kvalitnými produktami hľadajte osobný prístup, nie certifikáty - tie sú len bonusom.”Myšlienkou rodinného eshopu bionakupy.sk je žiť udržateľne s úctou k prírode a ponúknuť zákazníkom z každého rožka troška. Všetky produkty prešli skrz naše ruky i domácnosť. Výrobcov osobne poznáme a ak sa nám produkt nepozdáva, miesto na našom eshope si nenájde. Ak hľadáte aj produkty predávané s láskou, s BIO nákupmi jednoducho nie je o čom.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Hodnotenia produktu
, zakúpené v DOBRIO
- Veľká spokojnosť
, zakúpené v DOBRIO
- Veľmi kvalitná
, zakúpené v DOBRIO
- múka krásne vonia
Piekla som z nej kváskový tekvicový chlebík, môžem povedať nebíčko v papuľke. Chlebík krásne vonia. Je síce drahšia , ale ide o kvalitnú múku. Budem určite objednávať opakovane. Doporučujem.
, zakúpené v DOBRIO
Vynikajuca muka
, zakúpené v DOBRIO
chlebík z nej je super
, zakúpené v DOBRIO
- Kvalita
, zakúpené v DOBRIO
skvelá na chlebík , aj z čisto aidy 3.3
, zakúpené v DOBRIO
Vývorná múka na pečenie čohokolvek, výborne sa s nou pracuje a je to celozrnná múka, čiže aj zdravá!
, zakúpené v DOBRIO
- Výborne sa s tou múkou pracuje.. Je super
, zakúpené v DOBRIO