Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste.
Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu)
Vlastnosti a výhody: Špaldová múka sa vyrába z pradávnej odrody nešľachtený pšenice známej ako špalda, ktorá bola súčasťou ľudského jedálnička už tisíce rokov. Má vysoký obsah minerálnych látok (predovšetkým horčík, vápnik, draslík, fosfor a zinok) a vitamínov (B1, B2). Obsahuje najviac bielkovín zo všetkých obilnín a navyše je bohatá na vlákninu. Ďalšou výhodou je nízky obsah tuku.
Použitie: Zo špaldovej múky môžete upiecť vaše obľúbené slané i sladké pokrmy. Hodí sa do pečiva, ale aj palaciniek, buchiet, koláčov, muffinov či na korpus tort. Špaldovú múkou možno pšeničná úplne nahradiť, avšak pre začiatok odporúčame zmiešať tieto dve múky v pomere 1: 3. Špaldová múka má výraznejšiu chuť ako klasická pšeničná a cesto je o niečo tuhšie a tmavšie. Výborne poslúži aj ako zahušťovaldo do polievok alebo na výrobu kaší.
Zaujímavé recepty a nápady na pečenie tiež nájdete v našom magazíne.
Fotografia je len ilustračné, v najbližšej dobe nahradíme reálnu.
Špaldová múka má jemnú orieškovú chuť a vôňu a krémovú farbu. Je veľmi ľahko stráviteľná a svojím zložením priaznivo pôsobí na náš imunitný systém.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Na sklade • 1 variant2,49 €97 % • 11 084 recenziíShop roka '23 - VíťazĎalšie informácie
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.